Video DownloadHelper - Δωρεάν πρόσθετο για να κατεβάζουμε βίντεο από παντού

Δωρεάν πρόσθετο του Firefox, Edge και Chrome για να κατεβάζεις βίντεο από το Youtube


Το Video DownloadHelper είναι ένα δωρεάν πρόσθετο (extension) για Firefox, Edge και Chrome το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να κατεβάσουμε βίντεο από το YouTube με ένα μόνο κλικ. Λειτουργεί εξίσου καλά και με πληθώρα άλλων websites, παρόμοια του YouTube, που φιλοξενούν βίντεο όπως το LiveLeak, DailyMotion, Facebook κτλ.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη. Εγκαθιστούμε το πρόγραμμα, κάνουμε μια επανεκκίνηση του browser και ακριβώς δίπλα στην μπάρα διευθύνσεων θα εμφανιστούν 3 έγχρωμες μπάλες, η μία δίπλα στην άλλη. Επιλέγουμε ένα βίντεο, το αφήνουμε να παίξει και μόλις οι μπάλες αρχίζουν να στριφογυρίζουν πατάμε επάνω τους και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε το κατέβασμα! 

σ.σ: Προτείνω να χρησιμοποιήσεις το εν λόγω πρόσθετο με τον Mozilla Firefox, λόγω ότι η Google βάζει περιορισμούς σε τέτοια προγράμματα, όσον αφορά το κατέβασμα βίντεο από τη δική της πλατφόρμα, το YouTube. 

Έκδοση: 7.6.6
Μέγεθος: 736 KB
Συμβατός Browser: Mozilla Firefox /Google Chrome/ Microsoft Edge
Κατασκευαστής: downloadhelper.net
Πηγή: downloadhelper.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal