DiskMax - Eκτίναξε την απόδοση του υπολογιστή σου στα ύψη

δωρεάν πρόγραμμα αύξησης απόδοσης του PC


Το DiskMax είναι ένα μικρό δωρεάν αλλά ισχυρό πρόγραμμα εκκαθάρισης περιττών αρχείων που συσσωρεύονται στον δίσκο ενός υπολογιστή με Windows, το οποίο, μετά τη χρησιμοποίησή του, εκτινάσσει την απόδοση του υπολογιστή μας στα ύψη. Το κατεβάζουμε και απλά το «τρέχουμε» μόνο μία φορά και για να διαπιστώσουμε ότι η διαφορά είναι αισθητή. Το σύστημά μας θα πετάει στην κυριολεξία!

Διαθέτει τέσσερις διαφορετικές βαθμίδες καθαρίσματος: User, All Users, System και System+.
Επιλέγουμε αυτή που θέλουμε και στη συνέχεια μας εμφανίζει λίστες με τις διεργασίες καθαρισμού που θα κάνει το πρόγραμμα ανάλογα τη βαθμίδα που επιλέξαμε. Σε αυτό το σημείο, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε κατά το δοκούν ποιες διεργασίες πρέπει να γίνουν και ποιες όχι.

Αφού τελειώσει ο καθαρισμός, στο τέλος εμφανίζονται τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια θα πρέπει να γίνει επανεκκίνηση τον υπολογιστή και θα διαπιστώσουμε ότι οι εφαρμογές θα ξεκινούν πιο γρήγορα, τα αρχεία θα ανοίγουν πιο γρήγορα, τα παιχνίδια θα τρέχουν καλύτερα. Για να κρατιέται σε φόρμα ο υπολογιστή, συνιστάται η εκτέλεση του προγράμματος να γίνεται μια φορά την εβδομάδα περίπου και ανάλογα τη χρήση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα είναι κατασκευασμένο από τον Ινδό προγραμματιστή Koshy John, ο οποίος είναι Senior Software Engineer στη Microsoft. 

Έκδοση: 6.2.1
Μέγεθος: 1.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Koshy John 
Πηγή: koshyjohn.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal