«Αργίες» - Δωρεάν Ελληνικό πρόγραμμα για να βρίσκεις αυτόματα τις αργίες

«Αργίες» - Δωρεάν Ελληνικό πρόγραμμα για να βρίσκεις αυτόματα τις αργίες


Το «Αργίες» είναι ένα μικρό, δωρεάν και ελαφρύ προγραμματάκι, κατασκευασμένο από δύο αδέλφια προγραμματιστών, τον Αντώνη και Αργύρη Νικολαΐδη, ιδανικό γι αυτούς που θέλουν να ξέρουν τις αργίες ανάμεσα σε δύο ημερομηνίες (πχ από 1/1/2022 έως 17/9/2022).

Το πρόγραμμα «τρέχει» χωρίς εγκατάσταση ενώ διατίθεται μόνο για υπολογιστές με Windows. Αν και είναι παλιό, τρέχει απροβλημάτιστα σε Windows 11 ενώ αν πέφτει τριήμερο μαζί με την επίσημη αργία, το τονίζει μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής.

Εκτός από τις Επίσημες ελληνικές αργίες, φαίνονται και οι Σχολικές αργίες. Επειδή, οι προγραμματιστές είναι από τη Βέροια, υπάρχει κουμπί για να σου εμφανίσει και τις τοπικές αργίες της συγκεκριμένης πόλης.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα μπορεί εύκολα να εκτυπωθεί για να το χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις. 

Τέλος, να πούμε ότι το πρόγραμμα είναι σε συμπιεσμένη μορφή (.rar) και για να το ανοίξεις θα πρέπει πρώτα να το αποσυμπιέσεις. Αν δεν έχεις πρόγραμμα αποσυμπίεσης, σου συνιστώ το 7-zip

Σημαντικό: Αν το antivirus που έχεις στον υπολογιστή σου, αντιμετωπίσει το πρόγραμμα ως απειλή, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, διότι πρόκειται για εσφαλμένο συναγερμό (False Positive), και μπορείς άφοβα να το βάλεις στις εξαιρέσεις ώστε να κατεβεί χωρίς να μπλοκαριστεί. 

Έκδοση: 4
Μέγεθος: 2.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστές: Αντώνης και Αργύρης Νικολαΐδης 
Πηγή: sites.google.com/site/mistodosia2012
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal