ΑΦΜ-ΑΜΚΑ-IBAN: Δωρεάν πρόγραμμα που ελέγχει την ορθότητά τους

Έλεγχος ορθότητας του ΑΦΜ-ΑΜΚΑ και IBAN


Το πρόγραμμα είναι μία δωρεάν προσπάθεια από τον Έλληνα δημιουργό Αντώνη Νικολαϊδη, το οποίο  ελέγχει την ορθότητα του ΑΦΜ, του ΑΜΚΑ και του IBAN τραπεζών. Λειτουργεί και ως Portable μιας και δε χρειάζεται εγκατάσταση.

Εφόσον είναι σωστό το νούμερο που θα πληκτρολογήσεις, θα σου εμφανίσει ένα πράσινο «✅», ενώ αν είναι λάθος, εμφανίζει ένα κόκκινο «❌»  Όπως μας ενημερώνει και το ίδιο το πρόγραμμα με το που το ανοίξουμε, τα νούμερα που θα γράψουμε δεν πρέπει να περιέχουν παύλες, κενά ή κάθετες. Για το IBAN να μην περιέχει το GR.

Πολύ εύκολο, άμεσο και γρήγορο πρόγραμμα που κάνει τη δουλειά του χωρίς δεύτερη κουβέντα! Το δοκιμάσαμε στα Windows 11 και τρέχει απροβλημάτιστα.

σ.σ: Το Antivirus που έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου, ίσως βρει «επικίνδυνο» το συγκεκριμένο αρχείο. Αγνόησε τέτοια μηνύματα διότι είναι πεντακάθαρο και δε θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. 

Έκδοση: 4
Μέγεθος: 2.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Αντώνης και Αργύρης Νικολαΐδης 
Πηγή: http://users.sch.gr/anik/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal