Fotobounce 4.0.4 - Οργανώστε τις φωτογραφίες σας με αναγνώριση προσώπων

οργάνωση φωτογραφιών

Το Fotobounce είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ organizer φωτογραφιών που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων για να επισπευσθεί η σήμανση και η οργάνωση των φωτογραφιών σας. Επιτρέπει επίσης την κοινή χρήση μέσω ιδιωτικών δικτύων.

Όταν δημιουργείτε ένα άλμπουμ, μπορείτε να το μοιραστείτε εύκολα με τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες από το κινητό σας στο Fotobounce απευθείας μέσω του Fotomail.

σ.σ: Τον Οκτώβριο του 2018, οι δημιουργοί του Fotobounce αποφάσισαν να σταματήσουν την αναβάθμισή του αλλά όχι να το αποσύρουν από την κυκλοφορία. Ήδη έκαναν αναφορά για την συνέχιση του εν λόγω προγράμματος αλλά με άλλο όνομα TagThatPhoto, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, όπως μας λένε.
Φυσικά, μπορείτε να κατεβάσετε το Fotobounce και να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, είναι διαθέσιμο για Windows και Mac Λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 4.04
Μέγεθος: 72.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / MacOS
Κατασκευαστής: Applied Recognition Inc 
Πηγή: fotobounce.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram