aTube Catcher - Κατέβασε Bίντεο και Mουσική από το Ίντερνετ

Δωρεάν κατέβασμα βίντεο και μουσικής


Το «aTube Catcher» είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει το κατέβασμα αρχείων βίντεο από διάφορες ιστοσελίδες που φιλοξενούν βίντεο. Το αποτέλεσμα αποθηκεύεται σε πολλές μορφές βίντεο αλλά και σε MP3. Συγκεκριμένα υποστηρίζει αρχεία τύπου: 3GP, 3G2, AVI, XVID, MP4, MP3, MP2, WMA, WMV, GIF, FLAC, WAV, PSP, MPG, VOB, OGG, MOV, AVI και άλλα!

Αν συναντήσετε προβλήματα με κάποιες από τις λειτουργίες του προγράμματος, τρέξτε το πρόγραμμα με δικαιώματα διαχειριστή

Αυτό που διαφοροποιεί το aTube Catcher από άλλα παρόμοια προγράμματα είναι η πληθώρα επιλογών που έχεις. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του:
  • Download Videos: Μπορείς να κατεβάσεις βίντεο από το διαδίκτυο
  • Screen Recorder: Εγγραφή της δραστηριότητας σου στον υπολογιστή.,
  • Video Converter: Μπορείς να κάνεις μετατροπές βίντεο από το ένα φορμάτ στο άλλο.
  • DVD/BluRay/CD Creator: Εργαλείο εγγραφής DVD/CD αλλά και BluRay.
  • Audio Capture: Εγγραφή ήχου από το μικρόφωνο σου.
  • Resize Video: Κοβεις τα βίντεο στα σημεία που θέλεις.
Προσοχή: Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε κάποια διαφημιστικά toolbars. Προσοχή, μην το δεχτείτε. Θα επιμένει 2 με 3 φορές να τικάρετε το κουτάκι αλλά εσείς μην το δεχτείτε. Μετά από λίγο θα συνεχίσετε κανονικά την εγκατάσταση. 


Έκδοση: 3.8.9841
Μέγεθος: 25 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: Diego Uscanga 
Πηγή: atube.me
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram