Εδώ ψάχνεις...

Karaoke Anything 1.0 - Φτιάξτε Καραόκε από κανονικά τραγούδια!

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016


Το Karaoke Anything είναι ένα εύκολο πρόγραμμα το οποίο μετατρέπει τα τραγούδια σε κομμάτια για Καραόκε, αφαιρώντας τα φωνητικά από τα τραγούδια και παραμένουν τα μουσικά όργανα. Το Karaoke Anything μετατρέπει τα τραγούδια είτε από mp3 είτε από αρχεία CD εύκολα και γρήγορα για να διασκεδάζετε με την παρέα σας!

Υπόψιν, ότι τα τραγούδια θα πρέπει να είναι σε καλή ποιότητα και μην περιμένετε «παπάδες». Δεν θα φύγει εντελώς η φωνή, απλά θα μειωθεί αρκετά ώστε να μπορέσετε να το δουλέψετε ως Καραόκε.

Για να μπορέσει να φύγει εντελώς η φωνή από τα τραγούδια θα πρέπει εκτός της καλής ποιότητας που θα έχει το τραγούδι να διαθέσετε αρκετές χιλιάδες ευρώ για εξειδικευμένα μηχανήματα.

Κάποιοι ανέφεραν στα σχόλια του άρθρου ότι το πρόγραμμα δεν δουλεύει σε Windows 7 . Μόλις τα τρέξαμε σε Windows 7 Ultimate και έπαιξε κανονικά. Επίσης τρέχει απροβλημάτιστα και σε σε Windows 10

  

Έκδοση: 1.0 
Μέγεθος: 2.6 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: karaokeanything.com 
Πηγή: ccm.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr