Karaoke Anything - Φτιάξτε Καραόκε από κανονικά τραγούδια

δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας Karaoke

Το Karaoke Anything είναι ένα εύκολο πρόγραμμα το οποίο μετατρέπει τα τραγούδια σε κομμάτια για Καραόκε, αφαιρώντας τα φωνητικά από τα τραγούδια και παραμένουν τα μουσικά όργανα. Το Karaoke Anything μετατρέπει τα τραγούδια είτε από mp3 είτε από αρχεία CD εύκολα και γρήγορα για να διασκεδάζετε με την παρέα σας!

Υπόψιν, ότι τα τραγούδια θα πρέπει να είναι σε καλή ποιότητα και μην περιμένετε «παπάδες». Δεν θα φύγει εντελώς η φωνή, απλά θα μειωθεί αρκετά ώστε να μπορέσετε να το δουλέψετε ως Καραόκε.

Για να μπορέσει να φύγει εντελώς η φωνή από τα τραγούδια θα πρέπει εκτός της καλής ποιότητας που θα έχει το τραγούδι να διαθέσετε αρκετές χιλιάδες ευρώ για εξειδικευμένα μηχανήματα.

Κάποιοι ανέφεραν στα σχόλια του άρθρου ότι το πρόγραμμα δεν δουλεύει σε Windows 7.  Μόλις τα τρέξαμε σε Windows 7 Ultimate και έπαιξε κανονικά. Επίσης τρέχει απροβλημάτιστα και σε σε Windows 10

  

Έκδοση: 1.0 
Μέγεθος: 2.6 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: karaokeanything.com 
Πηγή: ccm.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram