Christmas Eve Crisis - Δωρεάν Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι που πρέπει να παίξεις

Christmas Eve Crisis - Δωρεάν χριστουγεννιάτικο παιχνίδι για υπολογιστές


Ενώ όλοι κοιμούνται, ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται για τις παραδόσεις των Χριστουγεννιάτικων δώρων που προορίζονται για τα παιδιά όλου του κόσμου. Τα δώρα βρίσκονται με ασφάλεια στο σάκο του, και το έλκηθρο του έχει εξοπλιστεί με την τελευταία λέξη τεχνολογίας εξοικονόμησης χρόνου.

Αλλά αυτό το έτος, τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο ομαλά όπως έχουν προγραμματιστεί. Ένα ατύχημα στο έλκηθρο θα σκορπίσει όλα τα δώρα, αναγκάζοντας τον Άι Βασίλη σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο, για να τα συγκεντρώσει και να τα παραδώσει εγκαίρως το πρωί των Χριστουγέννων.

Η Ανατολή του ηλίου έρχεται και πρέπει να βοηθήσεις τον Άι Βασίλη να κάνει τις παραδόσεις του και να δώσει σε όλα τα παιδιά τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

Το Christmas Eve Crisis είναι ένα δωρεάν Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι από τον Έλληνα δημιουργό που έφτιαξε το πασίγνωστο Chicken Invaders. Εκτός από Windows, μπορείς να το εγκαταστήσε]ις σε Mac υπολογιστές.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 12.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All /Mac
Κατασκευαστής: interactionstudios.com 
Πηγή: interactionstudios.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal