WPS Office - Καταπληκτική δωρεάν σουΐτα γραφείου

Δωρεάν σουΐτα γραφείου

To WPS Office είναι μια δωρεάν σουίτα γραφείου που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά για δημιουργία, προβολή και επεξεργασία προσωπικών και επαγγελματικών εγγράφων. Περιλαμβάνει δωρεάν το Writer (αντίστοιχο του Word), το Presentation (αντίστοιχο του PowerPoint) και το Spreadsheets (Αντίστοιχο του Excel).

Αυτά τα τρία αξιόπιστα και ευέλικτα προγράμματα είναι ιδανικά τόσο για προσωπική χρήση στο σπίτι όσο και για την επιχείρηση. Είναι αντάξια με ανταγωνιστικά προγράμματα του εμπορίου. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένο PDF Editor, για να διαβάζετε αλλά και να επεξεργάζεστε τα PDF έγγραφά σας.

Η σουίτα είναι συμβατή με όλες τις τελευταίες μορφές αρχείων του Microsoft Office. Μπορεί εύκολα να ανοίξετε, να διαβάσετε και να τροποποιήσετε τα έγγραφα που δημιουργήθηκαν με το Microsoft Office καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από άλλες μορφές. Αν διαθέτετε το Microsoft Office, μπορείτε επίσης, να ανοίξετε αρχεία του WPS Office.

Το WPS Office έρχεται με έκδοση για Windows, Mac, Linux αλλά και σε κινητές συσκευές με Android και iOS .

Έκδοση: 11.2
Μέγεθος: 147 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / Mac / iOS
Κατασκευαστής: Kingsoft Software 
Πηγή: wps.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram