Auslogics Disk Defrag - Επιταχύνετε τον υπολογιστή σας

Ανασυγκρότηση σκληρών δίσκων



Με το Disk Defrag της Auslogics θα μπορούμε να έχουμε μια δωρεάν λύση για την επιτάχυνση του υπολογιστή μας μέσω της βελτιστοποίηση των αρχείων του συστήματος. Κατά την ανασυγκρότηση (defrag), το πρόγραμμα δημιουργεί ελεύθερο χώρο ώστε να μετακινηθούν τα αρχεία του συστήματος στο γρηγορότερο μέρος του δίσκου.

Με το Disk Defrag θα πάρουμε το μέγιστο των επιδόσεων του σκληρού μας δίσκου, και αυτό διότι αποτελείται από μια ισχυρή μηχανή και έξυπνους αλγόριθμους, που επιτρέπουν στο πρόγραμμα να «τρέξει» πολύ πιο γρήγορα από παρόμοια εργαλεία. 

Σημαντική σημείωση: Τα Windows 10 φροντίζουν από μόνα τους τον υπολογιστή μας, καθώς ανασυγκροτούν αυτόματα τις μηχανικές μονάδες (HDD). Ως εκ τούτου, δεν είναι απαραίτητη η ανασυγκρότηση δίσκου. Παρόλα αυτά, μπορεί να διαθέτουμε εξωτερικούς δίσκους που μπορεί να μην είναι συνδεδεμένοι με τον υπολογιστή κατά τη διαδικασία της αυτόματης ανασυγκρότησης. 

Επίσης, όταν έχουμε SSD δίσκο, πάλι δεν είναι αναγκαία η ανασυγκρότηση και δεν θα δούμε καμία θετική εξέλιξη. ίσα ίσα, φθείρεται περισσότερο ο SSD με τις περιττές διεργασίες. 

Έκδοση: 10.2.0.0
Μέγεθος: 17.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Auslogics Software
Πηγή: auslogics.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram