Kodi 17.6 - Η δωρεάν λύση για Home theater και να βλέπετε ότι θέλετε! (περιέχει βίντεο με οδηγίες)

Kodi - Δωρεάν πρόγραμμα για να βλέπεις ταινίες, σειρές παιδικά, αθλητικά


Το Kodi είναι ένα βραβευμένο δωρεάν και ανοιχτού κώδικα (GPL), λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων. Είναι διαθέσιμο για Linux, OSX και Windows αλλά για iOS και Android λειτουργικά. Δημιουργήθηκε το 2003 από μια ομάδα ομοϊδεατών προγραμματιστών. Περισσότεροι από 50 προγραμματιστές έχουν συμβάλει στην δημιουργία του Kodi.

Ενώ το Kodi λειτουργεί πολύ καλά ως μια τυπική εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για τον υπολογιστή σας, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ο τέλειος σύντροφος για το Home theater PC σας. Είναι συμβατό σχεδόν με όλα τα τηλεχειριστήρια, και σε συνδυασμό με το όμορφο interface του, σίγουρα θα έχετε σκεφτεί να το χρησιμοποιήσετε από τον καναπέ σας και να αποτελέσει την ιδανική και δωρεάν λύση για Home Theater!


Είναι δύσκολο να περιγράψουμε το τι μπορεί να κάνει το εν λόγω πρόγραμμα!  Περιηγηθείτε στα Addons του επίσημου site για να πάθετε την πλάκα σας με το τι μπορείτε να κάνετε με το Kodi. Ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια, αθλητικά, μουσική  και άλλα πολλά μπορείτε να τα δείτε μέσα από το Kodi.

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε πως μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση του Kodi αλλά και να χρησιμοποιήσουμε διάφορα πρόσθετα για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το πρόγραμμα.

  Δείτε σχετικό βίντεο:


Έκδοση: 17.6
Μέγεθος: ~82 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Android / iOS
Κατασκευαστής: kodi.tv
Πηγή: kodi.tv
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus