Pidgin - Όλα τα προγράμματα άμεσης συνομιλίας σε ένα

Pidgin

Pidgin! Το δωρεάν πρόγραμμα που μας επιτρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι σε όλα τα Instant Message προγράμματα (Yahoo, Facebook Icq, IRC κλπ.) και να τα χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα χωρίς να  φορτώνεται ο υπολογιστής μας με πολλά προγράμματα άμεσης συνομιλίας.

Το δοκίμασα με τους λογαριασμούς που έχω στο Facebook και το IRC και δουλεύει μια χαρά, αρκεί να κάνουμε σωστά τις ρυθμίσεις. Εκτός από Windows θα το βρούμε και σε εκδόσεις για Macintosh και Linux. Οι χρήστες του Linux, μπορείτε να το βρείτε στα αποθετήρια της διανομής που χρησιμοποιείτε.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε την πληθώρα από third party πρόσθετα που υπάρχουν για το Pidgin και μπορείτε να τα βρείτε μαζεμένα όλα στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος κάνοντας κλικ εδώ. Με αυτά τα πρόσθετα μπορούμε να επεκτείνουμε τις λειτουργίες του Pidgin για περισσότερες υπηρεσίες συνομιλίας όπως είναι το Skype αλλά και το Facebook, το twitter, το Discord και ένα σωρό άλλα. Σε κάθε πρόσθετο, υπάρχει και επεξήγηση για τον τρόπο εγκατάστασής του στο Pidgin. 

Έκδοση: 2.14.6
Μέγεθος: 8.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Macintosh
Κατασκευαστής: Pidgin
Πηγή: Pidgin.im
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram