ClockIt: Easy Schedule Creator - Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης εργαζομένων

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης υπαλλήλων

Να και ένα δωρεάν εύχρηστο πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να ρυθμίσουμε τις βάρδιες των υπαλλήλων της επιχείρησής μας. Συγκεκριμένα, με το ClockIt θα μπορούμε:

  • Να βάλουμε τα ονόματα των υπαλλήλων και τις ώρες που θα εργάζονται εβδομαδιαία και σε βάρδιες ( πχ πρωινές -βραδινές)
  • Να καθορίσουμε την περίοδο των διακοπών των εργαζομένων μας ή ακόμα και τις βάρδιες του Σαββατοκύριακου. 
  • Να τοποθετήσουμε σε ξεχωριστό μέρος τις υπερωρίες
  • Να εξάγουμε το αποτέλεσμα σε αρχείο Excel. 

Το πρόγραμμα είναι Offline και δουλεύει ως desktop εφαρμογή για Windows υπολογιστές. Για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε, μόνο την πρώτη φορά θα μας ζητηθεί να φτιάξουμε έναν δωρεάν λογαριασμό μέσα από την ίδια την εφαρμογή. Αφού φτιάξουμε τον λογαριασμό, τότε θα είμαστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσουμε αλλά και να κάνουμε Login στην αντίστοιχη online εφαρμογή για να μπορέσουμε να συγχρονίσουμε και εκεί τη πρόοδό μας. Το μόνο αρνητικό στοιχείο είναι πως το πρόγραμμα θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε στην αγγλική γλώσσα. 

Εντέλει το «ClockIt: Easy Schedule Creator» είναι ένα απλό αλλά συνάμα χρήσιμο εργαλείο που θα βοηθήσει στο συντονισμό και την σωστή οργάνωση του ωραρίου. 
  
Έκδοση: 7.4.3
Μέγεθος: 18.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: es-software.net
Πηγή: es-software.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram