Double Driver - Δωρεάν πρόγραμμα που παίρνει backup όλους τους drivers

Δωρεάν πρόγραμμα που παίρνει backup τους drivers του υπολογιστή

Ένας από τους κύριους λόγους που διστάζουμε να κάνουμε format στον υπολογιστή μας είναι οι Drivers, ή μάλλον ήταν...μέχρι σήμερα.

Το Double Driver ήρθε να δώσει λύσεις σε αυτές τις φοβίες. Με απλό και αποτελεσματικό τρόπο, κατεβάζουμε την εφαρμογή, την τρέχουμε (δεν χρειάζεται εγκατάσταση διότι είναι portable), και αμέσως εμφανίζονται όλοι οι διαθέσιμοι drivers (οι τικαρισμένοι) για αποθήκευση και χρησιμοποίηση μετά από ένα πιθανό φορματ.

Το Double Driver αναλύει το σύστημά του υπολογιστή μας και παραθέτει τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες των εγκατεστημένων drivers, όπως τον αριθμό έκδοσης, ημερομηνία, κατασκευαστής κ.λπ. και με αυτό τον τρόπο, εκτός από το Backup, έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους παλιούς drivers στις τελευταίες εκδόσεις.

Όταν θελήσουμε να επαναφέρουμε τους drivers, χρησιμοποιούμε το ίδιο πρόγραμμα και την επιλογή restore (επαναφορά).  Εύκολο;  Καλό σας κατέβασμα!  

σ.σ: Αν και το πρόγραμμα έχει να αναβαθμιστεί πολύ καιρό, λειτουργεί άψογα στα Windows 10.

Έκδοση: 4.1 
Μέγεθος: 2.1 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Budy Setiawan Kusumah
Πηγή: boozet.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

     Download

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram