Folder Size 4.2 - Εκπληκτικό πρόγραμμα ομαδοποίησης των αρχείων του υπολογιστή

δωρεάν λογισμικό ομαδοποίησης αρχείων ενός υπολογιστή

Ζούμε σε μία εποχή που οι σκληροί μας δίσκοι έχουν τεράστιες χωρητικότητες και το downloading δίνει και παίρνει σε καθημερινή βάση. Όλα αυτά τα αρχεία που έχουμε στον υπολογιστή μας, λίγο πολύ βαριόμαστε να τα ελέγχουμε συνεχώς με αποτέλεσμα να υπάρχουν "άχρηστα" πράγματα μέσα στο PC, τα οποία δεν χρησιμοποιούμε πλέον.

Το Folder Size είναι ένας έξυπνος τρόπος κατανομής και απεικόνισης των αρχείων μας το οποίο αναλύει τους σκληρούς δίσκους και εμφανίζει τα μεγέθη των αρχείων και των φακέλων, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξουμε εύκολα την κατανομή του χώρου στο δίσκο. Τα αρχεία ταξινομούνται ανά είδος, πχ αρχεία εικόνας JPG καταλαμβάνουν το 10% στον δίσκο μας, τα αρχεία βίντεο το 20% κ.ο.κ Με αυτό τον τρόπο έχουμε μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στο εσωτερικό του σκληρού μας.

Η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει ολόκληρο το σκληρό δίσκο σε λίγα λεπτά λόγω του βελτιωμένου αλγόριθμου σάρωσης. Το αποτέλεσμα μπορεί να απεικονισθεί με όμορφα γραφικά, όπως "πίτες", διαγράμματα κτλ.

Συμπέρασμα: Όσοι είστε λάτρεις του ανελέητου downloading και μέσα στο σκληρό σας δίσκο γίνεται ένα πανδαιμόνιο από αρχεία, μην το σκέφτεστε, αξίζει να το κατεβάσετε!
 
Έκδοση: 4.2.0.0
Μέγεθος: 3.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Mindgems Inc.
Πηγή: mindgems.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

  Download  

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram