Εδώ ψάχνεις...

Folder Size 3.4 - Δείτε όλο το περιεχόμενο των δίσκων σας ομαδοποιημένο

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016


Ζούμε σε μία εποχή που οι σκληροί μας δίσκοι έχουν τεράστιες χωρητικότητες και το download δίνει και παίρνει σε καθημερινή βάση. Όλα αυτά τα αρχεία που έχουμε στον υπολογιστή μας, λίγο πολύ βαριόμαστε να τα ελέγχουμε συνεχώς με αποτέλεσμα να υπάρχουν "άχρηστα" πράγματα μέσα στο PC, τα οποία δεν χρησιμοποιούμε πλέον.

Το Folder Size είναι ένας έξυπνος τρόπος κατανομής και απεικόνισης των αρχείων μας το οποίο αναλύει τους σκληρούς δίσκους και εμφανίζει τα μεγέθη των αρχείων και των φακέλων, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε εύκολα την κατανομή του χώρου στο δίσκο σας. Τα αρχεία ταξινομούνται ανά είδος, πχ αρχεία εικόνας JPG καταλαμβάνουν το 10% στον δίσκο μας, τα αρχεία βίντεο το 20% κ.ο.κ Με αυτό τον τρόπο έχουμε μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στο εσωτερικό του σκληρού μας.

Η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει ολόκληρο το σκληρό δίσκο σε λίγα λεπτά λόγω του βελτιωμένου αλγόριθμου σάρωσης. Το αποτέλεσμα μπορεί να απεικονισθεί με όμορφα γραφικά, όπως "πίτες", διαγράμματα κτλ.

Συμπέρασμα: Όσοι είστε λάτρεις του ανελέητου downloading και μέσα στο σκληρό σας δίσκο γίνεται ένα πανδαιμόνιο από αρχεία, μην το σκέφτεστε, αξίζει να το κατεβάσετε!
 
Έκδοση: 3.4.0.0
Μέγεθος: 2.25 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Mindgems Inc.
Πηγή: mindgems.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
  Download   
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr