NetSpeedMonitor - Δωρεάν πρόγραμμα για να μετράς τα δεδομένα που ξοδεύεις

μετρήστε τα δεδομένα που ξοδεύετε


Το NetSpeedMonitor είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας αναλύει το καθημερινό traffic που δαπανήσατε σερφάροντας στο ίντερνετ. Σας δείχνει το καθημερινό, μηνιαίο και συνολικό download και upload που ξοδέψατε σε Bytes, Kilobytes, Megabytes και Gigabytes. Αυτό το καθορίζεται εσείς από τις ρυθμίσεις.

 Αφού εγκατασταθεί, το τρέχουμε και "κάθεται" διακριτικά στην γραμμή εργασιών των Windows, ούτως ώστε να έχουμε άμεση επαφή με τα δεδομένα και να βλέπουμε τι μας γίνεται. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε να σας ειδοποιεί με ηχητικό σήμα, όταν ξεπεράσετε το όριο του Traffic.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς που χρησιμοποιείτε κάρτες και δεδομένα για να σερφάρετε στο διαδίκτυο ώστε να μην ξεφύγετε της ογκοχρέωσης.

Συμπέρασμα: Το δοκιμάσαμε και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι με την διακριτική λειτουργία του. Μικρό, αθόρυβο και την δουλειά του την κάνει άψογα!

Σημαντική σημείωση: Επειδή το πρόγραμμα είναι παλιό και δεν έχει "πάρει" αναβάθμιση για νεότερες εκδόσεις των windows, κατά την εγκατάσταση θα σου εμφανίσει ένα μήνυμα ότι μπορεί να εγκατασταθεί μέχρι και τα windows 7. Μπορείς όμως να κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο που θα κατέβει και να επιλέξεις συμβατότητα με προηγούμενες εκδόσεις. Τότε θα τρέξει κανονικά και θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σου.
 
Έκδοση: 2.5.4.0
Μέγεθος: 3.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Florian Gilles
Πηγή: floriangilles.de
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram