0A.D. «Alpha 23 Ken Wood» - Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής

Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής


Το 0A.D. (προφέρεται ζίρο-Έϊ-Ντι) είναι ένα παιχνίδι  οικονομικής ανάπτυξης, στρατηγικής και πολέμου (RTS). Ενώ στην αρχή σχεδιαζόταν να γίνει το δεύτερο μέρος του δημοφιλούς παιχνιδιού Age of Empires, τελικά αναπτύχθηκε ως ανεξάρτητο παιχνίδι, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε μια συνεχή ανάπτυξη εδώ και πολλά χρόνια, κάνοντας το ένα project με πολλές δυνατότητες και αυτό φαίνεται από τις συνεχής αναβαθμίσεις, που δεν αφορούν μονάχα διορθώσεις, μα ολόκληρες προσθήκες αλλά και το design του που μας άφησε άφωνους διότι μιλάμε για κάτι που η τιμή του είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η τελευταία του έκδοση με κωδική ονομασία «Alpha 23 Ken Wood», είναι ακόμα πολύ νέα και ίσως συναντήσετε κάποια bugs όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για cross-platform παιχνίδι, δηλαδή διαθέσιμο για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Linux και Mac OS. Δείτε το trailer της τελευταίας έκδοσης:




Έκδοση: Alpha 23 Ken Wood
Μέγεθος: ~567 MB
Λειτουργικό σύστημα: Linux / Windows
Κατασκευαστής: Wildfire
Πηγή: play0ad.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus