CrystalDiskInfo - Δες αν «την παλεύει» ο σκληρός δίσκος ή ο SSD

δωρεάν εφαρμογή που σου εμφανίζει πληροφοριές για τον σκληρό δίσκο


Το CrystalDiskInfo είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο μας εμφανίζει πληροφορίες για τον σκληρό δίσκο ή τον SSD του υπολογιστή μας όπως το όνομα του κατασκευαστή, το serial number, το ακριβές μοντέλο του δίσκου, θερμοκρασίες και άλλα πολλά και χρήσιμα στοιχεία. 

Το μεγάλου ατού όμως της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για την «κατάσταση υγείας» του σκληρού μας δίσκου, ώστε να προλάβουμε να τον αντικαταστήσουμε πριν να είναι αργά ή για να πάρουμε κάποιο backup καλού κακού. 

Φυσικά, το pcsteps.gr δημιούργησε έναν αναλυτικό οδηγό (πιο αναλυτικό, πεθαίνεις), όπου μπορείς να διαβάσεις με λεπτομέρεια την λειτουργία του CrystalDiskInfo. 

Το πρόγραμμα είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα και επίσης διατίθεται και σε portable έκδοση (όπου σε προτείνω να κατεβάσεις) ώστε να το έχεις πάντα μαζί σου σε ένα στικάκι!

Έκδοση: 8.13.2
Μέγεθος: 4.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: hiyohiyo 
Πηγή: crystalmark.info
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram