GeeXboX 3.1 - Ένας ισχυρός media center για το σπίτι σας


Τι μπορεί να κάνει κανείς με το GeeXboX; Μέσα από το όμορφο περιβάλλον του media center της διανομής μπορεί κανείς να δει ταινίες με υποστήριξη υποτιτλισμού, να διαχειριστεί την συλλογή ταινιών, φωτογραφιών και μουσικών κομματιών με ευκολία και ταχύτητα, να δει slideshow, να απολαύσει ταχύτατη και απροβλημάτιστη αναπαραγωγή blueray, να περάσει βάση δεδομένων media από άλλη συσκευή και φυσικά να σερφάρει στο ίντερνετ.

Όπως καταλάβατε, πρόκειται για μια διανομή Linux, ειδικά διαμορφωμένη για να γίνει το PC σας ένας αξιόλογος Media Center.


Επίσης το GeeXboX θα χρησιμοποιήσει την σύνδεση σας για να κατεβάσει εξώφυλλα και metadata για τα αρχεία σας για να γίνει πιο καλαίσθητη η συλλογή σας.

Θα πρέπει να "κάψετε" το .iso αρχείο που βρίσκεται στο παρακάτω download link σε ένα δισκάκι CD ή μέσω ενός USB στικακίου, και να εκκινήσετε LIVE την διανομή ή και να την εγκαταστήσετε μόνιμο στο PC σας.

Έκδοση: 3.1
Μέγεθος: 138 ΜB
Λειτουργικό σύστημα: Linux
Κατασκευαστής: GeeXboX
Πηγή: geexbox.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: