Viber - Δωρεάν κλήσεις με βίντεο, ήχο και γραπτά μηνύματα

Δωρεάν κλήσεις με βίντεο, ήχο και γραπτά μηνύματα


Το Viber είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για επικοινωνία μέσω Voip τεχνολογίας. Όσοι δεν το ξέρετε ακόμη, μπορούμε να σας πούμε πως είναι από τα δημοφιλέστερα λογισμικά του είδους του και χρησιμοποιείται ευρέως από εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα είναι αρκετά διαδεδομένο και συνήθως ένας στους δύο διαθέτει λογαριασμό στο Viber. 

Ο αριθμός τηλεφώνου είναι ουσιαστικά το Username μας. Αφού το εγκαταστήσουμε μπορούμε να κάνουμε αναζήτησης στις επαφές μας ώστε να βρούμε ποιος από τους φίλους μας διαθέτει λογαριασμό Viber και φυσικά μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε ηχητικά σαν κανονικό τηλέφωνο (μόνο μέσω ίντερνετ), με βίντεο είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Viber είναι: 

  • Κλήσεις φωνής και βίντεο: Κλήσεις υψηλής ποιότητας με επαφές που διαθέτουν και αυτοί Viber
  • Ομαδικές συνομιλίες και κλήσεις: Ό,τι κάνεις με ένα άτομο, μπορείς να το κάνεις και με πολλά!👀 Εντάξει, μπορεί να διαβάστηκε περίεργα αυτό αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. 😀
  • Αυτοκόλλητα και GIF: Απίστευτη ποικιλία από αυτοκόλλητα και Gif ώστε να δώσεις μια άλλη νότα στις συνομιλίες σου.
  • Συμμετοχή σε κοινότητες: Γίνε μέλος σε δημόσιες κοινότητες και μοιράσου τα ίδια κοινά ενδιαφέροντα με άλλους χρήστες ή φτιάξε τη δική σου κοινότητα/ομάδα. 

Το Viber διατίθεται εντελώς δωρεάν για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android και iOS ενώ δεν λείπει και η desktop έκδοση για PC με Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: -
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux / Android / iOS
Κατασκευαστής: Viber Media, Ltd
Πηγή: viber.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

 Download    


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram