Façade 1.1b - Ένα ξεχωριστό παιχνίδι τεχνητής νοημοσύνης


Ένα δωρεάν και ταυτόχρονα ενδιαφέρον παιχνίδι τεχνητής νοημοσύνης το οποίο αναμένεται να ταράξει τα νερά στο χώρο του Gaming! Έχετε τον ρόλο ενός φίλου της Grace και του Trip, ενός επιτυχημένου ζευγαριού γύρω στα τριάντα τους, χρησιμοποιώντας το δικό σας όνομα και φύλο αλλά και τους δικούς σας διαλόγους!

Κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς στο διαμέρισμά τους, τα πράγματα παίρνουν περίεργη τροπή, και εμπλέκεστε σε μια έντονη διαμάχη του ζευγαριού. Μέχρι το τέλος αυτού του έντονου μονόπρακτου, θα έχετε αλλάξει την πορεία της σχέσης και της ζωής του ζευγαριού με τον δικό σας ιδιαίτερο τρόπο. Συναρπαστικό είναι ότι αν το παίξετε ξανά θα μπορέσετε να οδηγήσετε την ζωή των χαρακτήρων σε άλλο δρόμο.

Σε δημοσίευση των New York Times είπαν ότι πρόκειται για το μέλλον των βίντεο-παιχνιδιών. Μια ματιά θα σας πείσει βλέποντας το παρακάτω  trailer ή μπορείτε να δείτε στο youtube διάφορους χρήστες που παίζουν το παιχνίδι.

Δείτε σχετικό trailer από το παιχνίδι:



Έκδοση: 1.1b
Μέγεθος: 167 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Procedural Arts 
Πηγή: interactivestory.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus: