Foobar2000 - Δωρεάν ισχυρός εναλλακτικός Audio Player

Foobar2000 - Δωρεάν Audio Player για την μουσική σου


Το Foobar2000 είναι ένα εκπληκτικό και δωρεάν λογισμικό αναπαραγωγής ήχου με εκδόσεις για υπολογιστές με Windows, Macintosh αλλά και για Smartphones με Android και iOS. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη της κωδικοποίησης unicode, ενώ παίζει σχεδόν όλα τα φορμάτ ήχου. 

Πρόκειται για μία εξαιρετική εναλλακτική λύση σε audio player και μάλιστα το χρησιμοποιούν εκατομμύρια ευχαριστημένοι χρήστες εδώ και πολλά χρόνια. Το Foobar2000, σε λίγους μήνες κλείνει 20 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο διαδίκτυο. 

Το πρόγραμμα διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από επιπρόσθετα στοιχεία για να τα εγκαταστήσεις, κάνοντάς το αρκετά ισχυρό και πολυπράγμων. Κάθε στοιχείο συνοδεύεται και από μια μικρή περιγραφή για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. 

Συμπερασματικά, θα λέγαμε πως το Foobar2000 είναι αυτό που χρειάζεται να έχει ένας Audio Player, λιτός, χωρίς πολλά εντυπωσιακά γραφικά και άκρως αποτελεσματικός. 
 
Έκδοση: 1.6.11
Μέγεθος: 4.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Mac, Android, iOS
Κατασκευαστής: Peter Pawlowski
Πηγή: foobar2000.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram