Anki - Αποτελεσματικός τρόπος εκμάθησης με κάρτες

Δωρεάν και αποτελεσματικός τρόπος εκμάθησης με κάρτες


Το Anki είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να βοηθήσει στην εκμάθηση και διδασκαλία διαφόρων θεμάτων. Στην ουσία είναι μια κλασική μέθοδος καρτών, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό με φοιτητές να φτιάχνουν κάρτες με αποτέλεσμα να μαθαίνουν πιο εύκολα την ύλη που πρέπει να ξέρουν για τις εξετάσεις. Στην μια μεριά των καρτών υπάρχει η ερώτηση και στην άλλη η απάντηση.

Φυσικά, το Anki δεν είναι μόνο για σπουδαστές αλλά και για όλους όσους θέλουν να θυμούνται πράγματα πιο εύκολα! Για παράδειγμα, μπορείτε να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να θυμάστε πρόσωπα, τοπία και καταστάσεις, συγχορδίες στην κιθάρα από ένα δύσκολο κομμάτι κ.ο.κ.

Το Anki, είναι διαθέσιμο για όλα τα λειτουργικά συστήματα που κυκλοφορούν, δηλαδή για Windows, Macintosh, Linux, iOS και Android. Η έκδοση για iOS είναι η μοναδική επί πληρωμή. Μπορείτε να βοηθηθείτε στην εκμάθηση του Anki, χάρη στο γραπτό αλλά και με βίντεο manual που υπάρχει στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής.

Έκδοση: 2.1.12
Μέγεθος: 21.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Linux / Windows / Android / Mac
Κατασκευαστής: Anki
Πηγή: ankisrs.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram