FreeOffice - Κατεβάστε Δωρεάν τα Office, εναλλακτικά του Microsoft Office

Δωρεάν Office (Word, Excel, Powerpoint)


Το FreeOffice είναι μια σουίτα γραφείου από την SoftMaker, μέσω της οποίας έχουμε διαθέσιμο ένα κειμενογράφο, ένα πρόγραμμα παρουσιάσεων και ένα λογιστικό φύλλο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και αυτό που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό είναι η πλήρη συμβατότητα με αντίστοιχα αρχεία Word, Excel και Powerpoint από τα γνωστά και εμπορικά Microsoft Office. Επίσης, μπορούμε να κατεβάσουμε επιπλέον λεξικά κάνοντας κλικ εδώ, ανάμεσά τους και το Ελληνικό, όπως επίσης βλέπουμε εξελληνισμένο το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος.

Σημαντικό: Η έκδοση για Windows που προσπάθησα να εγκαταστήσω στα δικά μου 10ρια, βγάζει πρόβλημα κατά την εγκατάσταση και δεν προχωρά στην ολοκλήρωσή της. Ίσως είναι bug που θα λύσουν οι δημιουργοί τους, έκανα και σχετική αναφορά σε αυτούς να δούμε τι φταίει. Αν έχετε και εσείς παρόμοιο πρόβλημα, μην διστάσετε να μας το πείτε στα σχόλια αυτού του άρθρου. 

Το FreeOffice διατίθεται για Λειτουργικά Linux, Windows, Mac και Android

Έκδοση: -
Μέγεθος: 62 MB
Λειτουργικό σύστημα: Linux / Windows / Android
Κατασκευαστής: SoftMaker Software GmbH
Πηγή: freeoffice.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram