SpaceEngine 0.9.8.0 - Δωρεάν πρόγραμμα για να εξερευνήσετε το Σύμπαν



Το SpaceEngine είναι ένα δωρεάν λογισμικό προσομοίωσης του διαστήματος που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το σύμπαν σε τρεις διαστάσεις, ξεκινώντας από τον πλανήτη Γη μέχρι και τους πιο μακρινούς γαλαξίες. Στις περιοχές του γαλαξία μας χρησιμοποιούνται πραγματικά αστρονομικά δεδομένα, ενώ σε πιο μακρινούς και άγνωστους γαλαξίες τα αστρονομικά δεδομένα δημιουργούνται προοδευτικά.
Εκατομμύρια γαλαξίες, τρισεκατομμύρια άστρα, αμέτρητοι πλανήτες, περιμένουν να τα εντοπίσετε σε αυτή την δωρεάν καταπληκτική εφαρμογή!

Στο download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδας του προγράμματος για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Επίσης, θα βρείτε και πρόσθετα (addons) με τα οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε περισσότερο το SpaceEngine.

Σημαντικό: Οι δημιουργοί του προγράμματος προτείνουν να έχετε ένα ισχυρό υπολογιστή για να τρέξει απροβλημάτιστα το SpaceEngine και να απολαύσετε στο έπακρο τις δυνατότητές του. Τα προτεινόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω:

  • τετραπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 3 GHz
  • 8 GB μνήμη RAM
  • Κάρτα γραφικών με 2 GB μνήμη



Δείτε σχετικό βίντεο από το πρόγραμμα:




Έκδοση: 0.9.8.0
Μέγεθος: ~1 GB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: Vladimir Romanyuk
Πηγή: spaceengine.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus