Gramps - Τρομερή δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας Γενεαλογικού Δέντρου

Δωρεάν εφαρμογή γενεαλογικού δέντρου


Το Gramps είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να καταγράψεις το γενεαλογικό σου δέντρο. Ενδείκνυται για άτομα που κάνουν το χόμπι τους αλλά και για επαγγελματίες του είδους. Είναι κοινοτικό έργο, που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από επαγγελματίες. Μέσα από μια πληθώρα χαρακτηριστικών που όλα είναι γραμμένα στο επίσημο Wiki του λογισμικού, έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις αξιοζήλευτα γενεαλογικά δέντρα.

Κάθε άτομο έχει τη δική του ιστορία και είναι κομμάτι μιας οικογένειας. Το Gramps σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις αρχείο ή να προσπαθήσεις να φτιάξεις το δικό σου γενεαλογικό δέντρο.

Είναι ευκαιρία να ξεκινήσεις να ψάχνεις για συγγενείς, να ρωτήσεις γι' αυτούς, και που ξέρεις, ίσως να μάθεις για μια αναπάντεχη συγγένεια που μέχρι τώρα αγνοούσες. Το Gramps, στο μεγαλύτερο ποσοστό του μενού του, διαθέτει ελληνική μετάφραση ενώ μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν για Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 5.1.5
Μέγεθος: 64.9 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Linux / Windows All / Mac OS
Κατασκευαστής: Gramps
Πηγή: gramps-project.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal