Skrooge - Κρατάμε έσοδα-έξοδα με ένα καταπληκτικό δωρεάν εργαλείο

Δωρεάν πρόγραμμα εσόδων-εξόδων


Το Skrooge είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανοικτού κώδικα που μας βοηθάει να κρατήσουμε σε αρχείο τα προσωπικά μας έσοδα-έξοδα ώστε να έχουμε μια ανάλυση των οικονομικών μας για καλύτερη διαχείριση. 
Έχει τη δυνατότητα να εισάγει/εξάγει τα δεδομένα σε αρχεία άλλων παρόμοιων προγραμμάτων, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε γραφικές παραστάσεις για την εμφάνιση των οικονομικών μας, να φιλτράρουμε τα δεδομένα ώστε να έχουμε την επιθυμητή αναφορά και πολλά άλλα.

Βασισμένο στο KDE, το Skrooge μπορεί να τρέξει σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων φυσικά του linux, BSD, Solaris, αλλά και σε Mac OS, και πιθανώς σε Windows (μέσω WSL). Επίσης,  διανέμεται με την άδεια GPL V3.

Επειδή το πρόγραμμα είναι κατασκευασμένο για Linux, η διαδικασία εγκατάστασης στα Windows είναι λίγο περίπλοκη και θα χρειαστεί να εγκαταστήσουμε το WSL (Windows Subsystem for Linux) μέσω του PowerShell (τερματικό) στον υπολογιστή μας. Στην ουσία, εγκαθιστούμε το τερματικό του Ubuntu και μέσα από κει θα δώσουμε εντολές για να εγκατασταθεί στο PC. Η διαδικασία αναγράφεται λεπτομερέστατα στο download link.

Τελος, μπορείς να δεις εδώ τα νέα χαρακτηριστικά όπως και κάποια βίντεο/οδηγούς για την κατανόηση της εφαρμογής. 

Έκδοση: 2.27.0
Μέγεθος: 150 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Linux, Windows 10/11 (μέσω WSL), Mac
Κατασκευαστής: Skrooge
Πηγή: skrooge.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram