«Διαχείριση Υλικού» - Μία εφαρμογή διαφορετική από τις συνηθισμένες

δωρεάν εφαρμογή για την Γενική Διαχείριση Υλικού του Ελληνικού Στρατού

Σήμερα θα σου παρουσιάσω την Ελληνική εφαρμογή «Διαχείριση Υλικού» που αφορά τους Έλληνες Στρατιωτικούς και συγκεκριμένα τους Γενικούς Διαχειριστές Yλικού των Μονάδων του Στρατού.

Ο απόστρατος πλέον στρατιωτικός Λευτέρης Γούλας, δημιούργησε εδώ και αρκετά χρόνια αφιλοκερδώς για τους Έλληνες συναδέλφους του, ένα εξαιρετικό βοήθημα για τη Διαχείριση Υλικού. Πραγματικά, ανταγωνίζεται άνετα αντίστοιχες εμπορικές εφαρμογές. 

Είναι εντελώς δωρεάν και αποτελεί τη βάση για να γίνεται η δουλειά του Γενικού Διαχειριστή ευκολότερη. Δεν αποτελεί επίσημη εφαρμογή του ΓΕΣ αλλά μπορείς να την τρέχεις παράλληλα με τη νόμιμη λειτουργία της Διαχείρισης.

Πιθανόν, οι περισσότεροι να γνωρίζουν την ύπαρξή της και να τη δουλεύουν ήδη. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο δημιουργός του προγράμματος, αν και απόστρατος όπως είπαμε, συνεχίζει και αναβαθμίζει την εφαρμογή.
Έχει φτάσει αισίως στην έκδοση 16.0 όπου η αναβάθμιση της είναι παιχνιδάκι και δε χρειάζεται να τη φοβάσαι!

Ήδη από τη 14η έκδοση, προστέθηκαν αρχεία βοήθειας, τα οποία είναι με βίντεο και ήχο από τον ίδιο τον δημιουργό και έρχεται ως έξτρα αρχείο το οποίο μπορείς να κατεβάσεις από το Download link που σου έχω στο τέλος του άρθρου, μαζί με την τελευταία έκδοση του προγράμματος. Υπόψη, πως για να τρέξει η εφαρμογή πρέπει να έχεις εγκατεστημένη τη Microsoft Access στον υπολογιστή σου.

Fun Fact: Γνωρίζω άτομο που έχει αξιοποιήσει την εν λόγω εφαρμογή για ανάγκες διαχείρισης αποθήκης εκτός στρατού. Όπως βλέπουμε, με κατάλληλες τροποποιήσεις, είναι εφικτό να τη δουλέψεις και για προσωπική χρήση.  

Έκδοση: 16.0
Μέγεθος: 4.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Λευτέρης Γούλας 
Πηγή: lefterisgoulas.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal