Easy Poster Printer - Εκτύπωσε αφίσες ως και 20 μέτρα από απλό εκτυπωτή

Εκτύπωσε τεράστιες αφίσες έως και 20 μέτρα από οικιακό εκτυπωτή



Το Easy Poster Printer είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που μας βοηθά να εκτυπώσουμε αφίσες τεραστίων διαστάσεων (μέχρι 20Χ20 μέτρα!) από έναν απλό καθημερινό εκτυπωτή! Απλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε την φωτογραφία/αφίσα της επιλογής μας στο πρόγραμμα με τη μέθοδο του Drag n Drop, και αυτό αναλαμβάνει να "κόψει" σε ίσα κομμάτια (Α4) την αφίσα έως ότου φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, υποστηρίζει την προσθήκη κειμένων με οπτικά εφέ και φυσικά είναι εντελώς δωρεάν!

Αξίζει να σημειωθεί πως η αρχική αφίσα θα πρέπει να είναι ήδη μεγάλη σε διάσταση για να μπορέσουμε να επωφεληθούμε του προγράμματος. Για παράδειγμα, αν μια εικόνα είναι μεγάλη όσο μια Α4, δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα. Αν προσπαθήσουμε να τη βάλουμε με μεγαλύτερη διάσταση, δεν είναι κι ότι καλύτερο διότι θα «χαλάσουμε» την ποιότητά της. 

Έκδοση: 8.0.0.0
Μέγεθος: 28.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: GD Software
Πηγή: gdsoftware.dk
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram