Everything - Η εναλλακτική και εξωφρενικά γρήγορη αναζήτηση στα Windows

Everything - Ασύγκριτα η πιο γρήγορη αναζήτηση στα Windows


Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα, εναλλακτικό της ενσωματωμένης αναζήτησης των Windows. Πιστεύω να γνωρίζετε όλοι ότι υπάρχει επιλογή αναζήτησης των αρχείων που έχουμε στα Windows. Το «Everything» είναι μία δωρεάν μηχανή αναζήτησης που εντοπίζει ακαριαία τα αρχεία και τους φακέλους που έχουμε στα Windows.

Σε αντίθεση με την κλασική αναζήτηση των Windows, το «Everything» εμφανίζει εξ' αρχής όλα τα αρχεία και τους φακέλους του υπολογιστή μας ( από κει βγήκε και το όνομα Everything).
Εν συνεχεία, πληκτρολογούμε στο φίλτρο αναζήτησης την επιθυμητή λέξη και πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα είναι μπροστά μας.
Η επιλογή είναι δική σου! Υπάρχει και σε Portable έκδοση με την οποία χωρίς εγκατάσταση του προγράμματος εκτελούμε την αναζήτηση ενώ στο περιβάλλον εργασίας του «Everything» μπορούμε να προσθέσουμε και την Ελληνική γλώσσα. 

Έκδοση: 1.4.1.1009
Μέγεθος: 462 KB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: Davind Carpenter 
Πηγή: voidtools.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram