Revo Uninstaller - Διαγραφή προγραμμάτων με το σωστό τρόπο

Δωρεάν πρόγραμμα για τη σωστή διαγραφή προγραμμάτων



Ένα από τα «ανεξήγητα» φαινόμενα που συναντάμε τακτικά στον υπολογιστή μας, είναι η πεισματική άρνηση κάποιου προγράμματος να αφαιρεθεί, παρ' όλες τις προσπάθειές μας. Σε εκείνο το σημείο λοιπόν, το πληκτρολόγιό μας είναι ο πρώτος λόγος να ξεσπάσουμε επάνω του! Για να μην συμβεί αυτό, σας έχουμε το Revo Uninstaller, ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows, το οποίο διαγράφει χωρίς δεύτερη κουβέντα το πνεύμα αντιρρησίας που διακατέχει ως εκείνη την στιγμή το πρόγραμμα που θέλουμε να αφαιρέσουμε.

Εκτός από αυτή τη περίπτωση, το κλασικό μενού προσθαφαίρεσης προγραμμάτων των Windows, δεν κάνει τόσο ολοκληρωμένη διαγραφή όλων των αρχείων ενός προγράμματος. Αφήνει κάποια υπολείμματα. Φανταστείτε τώρα εσείς να να ασχολείστε συνεχώς με εφαρμογές, τι θα γίνει μετά από χρόνια χρήσης. Το Revo Unistaller κάνει αυτή την δουλειά, της «σκούπας» δηλαδή, όπου παίρνει και αυτά που δεν βλέπει η πεθερά.

Εκτός όμως των παραπάνω, το Revo Uninstaller διαθέτει χρήσιμα εργαλεία για τα Windows όπως και καθαρισμός του υπολογιστή:
  • Autorun Manager - έλεγχος και διαχείριση των προγραμμάτων που ξεκινούν με τα Windows
  • Junk Files Cleaner - Αφαίρεση περιττών αρχείων
  • Windows Tools - χρήσιμα εργαλεία Windows συγκεντρωμένα σ' ένα μέρος
  • Browsers Cleaner - καθαρισμός του ιστορικού περιήγησης στο Διαδίκτυο
  • MS Office Cleaner - καθαρισμός του ιστορικού από το Microsoft Office
  • Windows Cleaner - διαγράφουμε ανεπιθύμητα αρχεία από τα Windows
  • Evidence Remover - Μόνιμη διαγραφή εμπιστευτικών δεδομένων
  • Unrecoverable Delete - Διαγραφή αρχείων και φακέλων χωρίς δυνατότητα ανάκτησης

Η εφαρμογή διαθέτει την ελληνική γλώσσα στο μενού του και εκτός από την εγκαταστάσιμη μορφή (.exe) υπάρχει δωρεάν και μια Portable.  

Έκδοση: 2.3.0
Μέγεθος: 7.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: VS Revo Group
Πηγή: revouninstaller.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram