Eusing Free MP3 Cutter - Δωρεάν πρόγραμμα που «κόβει» τα MP3

Κόβουμε τραγούδια και φτιάχνουμε ringtones


Το Eusing Free MP3 Cutter είναι ένα απλό και δωρεάν πρόγραμμα για Windows, το οποίο μας επιτρέπει να κόψουμε σε κομμάτια ένα αρχείο ήχου (MP3, WAV, WMA). Με μερικά κλικ, μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα αρκεί να επιλέξουμε το μέρος που θέλουμε να κόψουμε από ένα τραγούδι και κατόπιν να το αποθηκεύσουμε σε ξεχωριστό αρχείο ήχου. 

Το λογισμικό λειτουργεί άμεσα και διαθέτει ένα πολύ εύχρηστο περιβάλλον εργασίας που δεν θα μας δυσκολέψει καθόλου. Επιπλέον διαθέτει ένα ενσωματωμένο audio player για να ακούμε το τραγούδι την ώρα που γίνονται τα κοψίματα ώστε να το κάνουμε με ακρίβεια. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες ετικετών (id3 tags) δεν θα χαθούν μετά την κοπή.

Μπορούμε επίσης να κόψουμε πολλά τμήματα ήχου τη φορά και στη συνέχεια το πρόγραμμα θα ενώσει τα υπόλοιπα σε ένα ενιαίο αρχείο ήχου. Δηλαδή εκτός από Cutter, λειτουργεί και ως Joiner αλλά και ως Mixer, δηλαδή μπορούμε να συγχωνεύσουμε ή να αναμίξουμε δύο αρχεία ήχου.  

Έκδοση: 2.8
Μέγεθος: 1.28 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Eusing Software 
Πηγή: Eusing.com 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram