Wise Care 365 Free - Βάζουμε μια «υπηρέτρια» στον υπολογιστή μας

Wise 365 FREE - Δωρεάν καθαρισμός του υπολογιστή μας


Μετά από 200.000.000 κατεβάσματα είναι να μην εμπιστεύεστε αυτό το πρόγραμμα; Το Wise Care 365, στην δωρεάν έκδοσή του, μας προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση στην βελτιστοποίηση και την ασφάλεια του υπολογιστή μας με ένα μόνο κλικ. Ακόμα και ο πιο αρχάριος χρήστης δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα. 

Προσοχή, δεν είναι Antivirus, απλά «καθαρίζει» το PC μας από οτιδήποτε περιττό υπάρχει σε αυτό με αποτέλεσμα να έχουμε ένα μηχάνημα πολύ πιο γρήγορο και ασφαλές! Αυτό το κάνει με ένα κλικ και φυσικά μετά από την ενέργεια αυτή, θα γίνει αισθητή η διαφορά στην ταχύτητα του υπολογιστή μας.

Βέβαια, υπάρχει και ξεχωριστός καθαρισμός μητρώου (registry) όπως και άλλες επιλογές καθαρισμού με την πιο ενδιαφέρουσα -κατ' εμέ- να είναι η αφαίρεση παλιών εγκαταστάσεων από ενημερώσεις που έχουν μείνει στον υπολογιστή και πιάνουν χώρο αλλά και η δυνατότητα να δούμε ποια προγράμματα εκκινούν μαζί με τα Windows και κατά το δοκούν να τα αφαιρέσουμε. Τέλος, υπάρχει η επιλογή να δούμε αναλυτικά το Hardware του υπολογιστή μας, πράγμα που μας γλυτώνει από το να έχουμε άλλα προγράμματα εγκατεστημένα που κάνουν αυτή τη δουλειά. 

Το Wise Care 365 έχει εξελληνισμένο περιβάλλον και αυτό το κάνει ακόμα πιο οικείο, ειδικά σε όσους δεν τα πάνε και τόσο καλά με την αγγλική γλώσσα. 

Έκδοση: 6.22
Μέγεθος: 8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: wisecleaner.com
Πηγή: wisecleaner.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram