Absolute Uninstaller 5.3 -Σωστή απεγκατάσταση προγραμμάτων χωρίς υπολείμματα

Σωστή απεγκατάσταση προγραμμάτων χωρίς υπολείμματα


Πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε γιατί να υπάρχουν τέτοια προγράμματα αφού τη συγκεκριμένη εργασία μας δίνουν τα Windows μέσα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων.  Καλή ερώτηση αλλά και η απάντηση είναι εξίσου καλή και σαφής.

Με την κλασική μέθοδο της προσθαφαίρεσης προγραμμάτων μέσα από το εργαλείο των Windows, οποιοδήποτε πρόγραμμα αποφασίσουμε να απεγκαταστήσουμε, αφήνει στον υπολογιστή μας διάφορα περιττά αρχεία που για κάποιον λόγο δεν τα "καθαρίζει" η γνωστή διαδικασία. Έτσι, εάν είμαστε επιρρεπής σε προσθαφαιρέσεις προγραμμάτων, κάποια στιγμή θα συσσωρευτούν στον υπολογιστή μας πολλά άχρηστα αρχεία με αποτέλεσμα να γεμίζουμε τον χώρο στο δίσκο και το σημαντικότερο, να επιβραδύνεται το σύστημα του υπολογιστή.

Το Absolute Unistaller αναλαμβάνει να κάνει αυτό που δεν κάνει η γνωστή διαδικασία που προαναφέραμε. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Αυτόματος εντοπισμός αχρησιμοποίητων αρχείων που έχουν απομείνει από την απεγκατάσταση κάποιου προγράμματος και απαλοιφή τους. 
  • Αυτόματη επιδιόρθωση εσφαλμένων ή άκυρων καταχωρήσεων ενός προγράμματος.
  • Απλό και φιλικό περιβάλλον για τον αρχάριο χρήστη.
  • Μαζική απεγκατάσταση προγραμμάτων.

Έκδοση: 5.3.1.23
Μέγεθος: 21.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Glarysoft Ltd.
Πηγή: glarysoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο FacebookTwitter και Google Plus