ContactKeeper - Δωρεάν ηλεκτρονική ατζέντα με υπενθύμιση γενεθλίων

ContactKeeper - Δωρεάν ατζέντα με υπενθύμιση γενεθλίων


Ακόμα μία δωρεάν ηλεκτρονική ατζέντα προστίθεται στο dwrean.net. Το ContactKeeper είναι ένα μικρό πρόγραμμα, πολύ εύκολο στη χρήση του, διαθέτει την Ελληνική γλώσσα και κάνει την καταχώρηση των  επαφών παιχνιδάκι. Το καλύτερο στοιχείο της εν λόγω ατζέντας, όπως αναφέρουν οι προγραμματιστές της εφαρμογής, είναι η επιλογή πρόσθεσης γενεθλίων στις επαφές που δημιουργείς, όπως και η υπενθύμιση αυτών.

Επίσης, μπορείς να εκτυπώσεις τις επαφές σου, το μηνιαίο ημερολόγιο των επαφών σου με τα γενέθλια, να στείλεις email στις επαφές σου μαζικά ή μεμονωμένα με μόνο λίγα κλικ του ποντικιού, να εξάγεις τις επαφές σου σε μορφές HTML, TXT και CSV. 

Επιπλέον, και ένα από τα ωραία χαρακτηριστικά που μου άρεσαν ιδιαίτερα, είναι ότι μπορείς να φτιάξεις «άπειρες» βάσεις δεδομένων με διαφορετικές επαφές η κάθε μία ανάλογα την περίσταση. Φυσικά, τις αποθηκεύεις σε ξεχωριστό αρχείο και μπορείς να τις φορτώσεις ξεχωριστά κάθε φορά που ανοίγεις την εφαρμογή. 

Τέλος, να αναφέρουμε πως η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows λειτουργικά συστήματα και επειδή έχει καιρό να αναβαθμιστεί (αρκετά χρόνια), τη δοκιμάσαμε σε περιβάλλον με Winfows 11 και δουλεύει απροβλημάτιστα. 

Έκδοση: 1.5.0 
Μέγεθος: 2.0 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: vani.be/contactkeeper 
Πηγή: vani.be/contactkeeper 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram