Duolingo - Ο καλύτερος δωρεάν τρόπος για να μάθεις ξένη γλώσσα

Duolingo - ο καλύτερος τρόπος να μάθεις αγγλικά δωρεάν


Το Duolingo θεωρείται από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να μάθεις κάποιος μία ξένη γλώσσα. Μπορείς να μάθεις Αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά και άλλες πολλές γλώσσες. Για εμάς τους Έλληνες όμως, υπάρχει μόνο η εκμάθηση στα αγγλικά! Αν ξέρεις όμως αγγλικά, μπορείς να μάθεις και τις υπόλοιπες γλώσσες! Σου συνιστώ να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή ώστε να σώζεις την πρόοδό σου. Το Duolingo εκτός από γραπτή, διαθέτει και ηχητική εκμάθηση.

Το Duolingo διατίθεται ως Web εφαρμογή αλλά υπάρχουν εξαιρετικές δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS συσκευές. Στην Online εφαρμογή θα πρέπει να κάνεις μια εγγραφή δίνοντας το email σου ή να συνδεθείς μέσω του προσωπικού σου λογαριασμού στο facebook ή της Google.

Μέσα από το περιβάλλον του Duolingo, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πλήρως εξελληνισμένο, σου δίνονται κίνητρα για να συνεχίσεις να μαθαίνεις μέσω επιτευγμάτων που καλείσαι να ξεκλειδώσεις κατά τη διάρκεια της μάθησης. Επιπλέον, για κάθε μάθημα που ολοκληρώνεις σου δίνονται lingots.

Το lingot είναι το εικονικό συνάλλαγμα του Duolingo. Όσο περισσότερο μαθαίνεις στο Duolingo, τόσα περισσότερα lingots θα πάρεις τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο κατάστημα για περισσότερα πεδία εξάσκησης! Σου εύχομαι καλή μάθηση! 

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / iOS 
Κατασκευαστής: duolingo.com
Πηγή: duolingo.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram