f.lux - Καλύτερος φωτισμός για τον υπολογιστή σου, αυτόματα

Αυτόματη αλλαγή φωτεινότητας στο PC


Ένα καταπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί αυτόματα τον κατάλληλο φωτισμό που πρέπει να έχει ο υπολογιστής σου κατά τη διάρκεια μια ημέρας.

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, δηλαδή να μας τυφλώνει το φως του PC μας λόγω του σκοτεινού περιβάλλοντος που είμαστε ή αντίθετα να μην μπορούμε να διακρίνουμε εύκολα το περιεχόμενο του υπολογιστή μας εξαιτίας του έντονου εξωτερικού φωτισμού.

Το f.lux ήρθε να μας δώσει τη λύση αυτόματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις στο πρόγραμμα τις συντεταγμένες της περιοχής σου ή το όνομα της πόλης σου και αυτό αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Όταν θα νυχτώνει θα χαμηλώνει ο φωτισμός και θα γίνεται πιο «ζεστός» και όταν ξημερώνει θα γίνεται πιο λευκό και φωτεινό. Καλό ε;

Φυσικά, εκτός από τους αυτοματισμούς, μπορείς να ρυθμίσεις και χειροκίνητα την ένταση της φωτεινότητας για να το φέρεις πιο πολύ στα μέτρα σου. 

Τέλος, στο download link που θα δεις στο τέλος του άρθρου, μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα στην έκδοση που επιθυμείς, αφού είναι διαθέσιμο για Windows, Mac OS, Linux, Android και iOS λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 4.120
Μέγεθος: 660 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / iOS / Mac OS / Android
Κατασκευαστής: justgetflux.com
Πηγή: justgetflux.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal