Fotor - Δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας

Fotor - δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων

Το Fotor είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας το οποίο απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες. Δεν έχει καμία σημασία αυτό, διότι τα αποτελέσματα που μπορεί να αποφέρει, είναι ζηλευτά και επαγγελματίες του είδους, χάρη στην ευκολία και τα ειδικά εργαλεία που βρίσκονται στην εφαρμογή.

Μπορείς να επεξεργαστείς φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, να ρυθμίσεις την έκθεση, τη φωτεινότητα, την αντίθεση, την ισορροπία λευκού, τον κορεσμό, το θάμπωμα και πολλά άλλα. Το Fotor, παρέχει μία μεγάλη εργαλειοθήκη με εφέ και πλαίσια, φτιαγμένα από επαγγελματίες φωτογράφους και σχεδιαστές.

Τελευταία, μπήκε στο παιχνίδι και η τεχνητή νοημοσύνη (AI) αλλά αυτό δεν είναι δωρεάν και απαιτεί χρηματικό αντίτιμο. Στη δωρεάν έκδοση λοιπόν, θα μπορείς να κάνεις βασική επεξεργασία σε υπολογιστές με Windows και Mac ενώ για κινητά υπάρχει και μια έκδοση για Android. Τέλος, υπάρχει και η Web έκδοση του Fotor, μέσω της οποίας μπορείς να κάνει κανονικά ό,τι θα έκανες και στις Desktop εκδόσεις, χωρίς να κατεβάσεις κάτι στον υπολογιστή σου. 

 Έκδοση: 4.6.1
Μέγεθος: 737 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / Mac OS
Κατασκευαστής: fotor.com
Πηγή: fotor.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal