Quickphone - Δωρεάν τηλεφωνικός κατάλογος

Δωρεάν τηλεφωνικός κατάλογος


Πολλές φορές ένα πρόγραμμα δε χρειάζεται να είναι εντυπωσιακό για να κάνουμε τη δουλειά μας. Έτσι και με το Quickphone, το οποίο είναι ένα απλό λιτό και δωρεάν πρόγραμμα που λειτουργεί ως ευρετήριο τηλεφωνικού καταλόγου. Ένα πολύ παλιό πρόγραμμα, αφού ο δημιουργός του Alexander Sabov το έθεσε σε κυκλοφορία το μακρινό 1998! Μετά από 26 χρόνια λοιπόν, το Quickphone αποτελεί ακόμα και σήμερα μια ιδανική λύση για την καταχώρηση των επαφών μας σε υπολογιστή και φυσικά Offline. 
Μπορεί η μόδα της εποχής να είναι το Cloud, όπως οι επαφές της Google, πολλοί όμως αρέσκονται σε εφαρμογές που δεν είναι online και λειτουργούν χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. 

Στο Quickphone μπορούμε να προσθέσουμε άπειρες επαφές με τα απαραίτητα στοιχεία όπως, Ονοματεπώνυμο, παρατσούκλι, διεύθυνση, email, τηλέφωνο/fax και ένα πεδίο για διάφορες άλλες σημειώσεις. Διαθέτει και επιλογή εκτύπωσης όλων των επαφών. Απλά τέλειο και το μέγεθός του είναι μονάχα 361 KB!

Το πρόγραμμα δοκιμάστηκε σε περιβάλλον Windows 11 και χωρίς να υπάρξει κάποια αλλαγή από τον δημιουργό του εδώ και 24 χρόνια, τρέχει απροβλημάτιστα! Εδώ που τα λέμε, πέρα από την αρχική έκδοση (του 1998), ο δημιουργός της εφαρμογής φαίνεται να την έχει ξεχάσει, αφού ούτε στο site του υπάρχει για να το κατεβάσεις. Εμείς όμως, και η δαιμόνια ομάδα μας, το βρήκαμε, το ελέγξαμε και το ανεβάσαμε σε δικό μας χώρο για να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου. 

Σημαντικό: Αν το Antivirus που έχεις στον υπολογιστή σου, κάνει τον ζόρικο ως προς την ασφάλεια του αρχείου που θα κατεβάσεις, αγνόησε την προειδοποίηση. Το Quickphone είναι πεντακάθαρο. 

Επίσης: Διάβασε και για τον ελληνικό τηλεφωνικό κατάλογο που γράψαμε σε παλιότερο άρθρο. 

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 361 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Alexander Sabov
Πηγή: graphics-tools.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal