AVassNet Sudoku - Δωρεάν ελληνικό πρόγραμμα δημιουργίας παιχνιδιών Sudoku

Δωρεάν ελληνικά παιχνίδια Sudoku



Ελληνικής κατασκευής, το «AvassNet Sudoku» διαθέτει μία τεράστια γκάμα από πολύ εύκολα έως και πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια Sudoku και μάλιστα εντελώς δωρεάν.
Το AvassNet Sudoku δημιουργεί από μόνο του παρτίδες παιχνιδιών και κάθε φορά είναι μοναδικά. Μπορούμε να τα εκτυπώσουμε σε χαρτί (μας δίνετε αυτή η επιλογή) αλλά και να φτιάξουμε ολόκληρα βιβλία Sudoku. Επίσης, υπάρχουν ήδη αποθηκευμένα παιχνίδια σύμφωνα με το βαθμό δυσκολίας τους, τα οποία μπορούμε να παίξουμε, επιλέγοντας από το πρόγραμμα το κουμπί "Ανάκτηση Παιχνιδιού".

Πρόκειται για μια σοβαρή δημιουργία, αν όχι η πληρέστερη ελληνική προσπάθεια που έχουμε δει, όπου ο δημιουργός της εφαρμογής Άγις Βασιλειάδης, αναφέρει χαρακτηριστικά:
Δημιουργεί παιχνίδια με μοναδική λύση, κάθε δυσκολίας και με ομαλή κατανομή των σταθερών. Ενδεικτικά τα παιχνίδια που τυπώνουν τα περιοδικά είναι σε δυσκολία 90-160 από το ευκολότερο μέχρι το εξαιρετικά δύσκολο σύμφωνα με αυτούς. Το πρόγραμμα παράγει μέχρι 700.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο αρχείο βοήθειας που υπάρχει στο επίσημο site της εφαρμογής. Εμείς λέμε να το κατεβάσετε με κλειστά μάτια!

Έκδοση: 17
Μέγεθος: 1.65 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Αγις Βασιλειάδης
Πηγή: avass.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram