Free Audio Editor - Το απόλυτο πρόγραμμα στην επεξεργασία ήχου

Δωρεάν εργαλείο διαχείρισης αρχείων ήχου


Το Free Audio Editor είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, πλούσιο σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Μπορείτε να εγγράψετε και να επεξεργαστείτε τον ήχο μέσα από επαγγελματικού επιπέδου εργαλεία για καταγραφή, ανάλυση και επεξεργασία.

Συγκεκριμένα μπορείτε:
  • Να ψηφιοποιήσετε ηχογραφήσεις σπάνιων κασετών μουσικής, δίσκους βινυλίου και βίντεο
  • Να ηχογραφήσετε οποιονδήποτε ήχο από τον υπολογιστή
  • Να επεξεργαστείτε τον ήχο με την παραδοσιακή απεικόνιση της κυματομορφής κόβοντας, επικολλώντας ή διαγράφοντας επιλεγμένα μέρη του ήχου, Ακόμα μπορείτε  να αφαιρέσετε  τυχόν ανεπιθύμητο θόρυβο από τα ηχητικά αρχεία. 
  • Να βελτιώσετε την ακουστική με πάνω από 30 εφέ όπως Εκουαλάιζερ, fade in / out, καθυστέρηση, chorus, reverb, επιμήκυνση χρόνου, pitch και πολλά άλλα. 
  • Διαθέτει και εργαλείο εγγραφής CD ώστε να γράψετε απευθείας από την εφαρμογή τα δικά σας μουσικά CD's. 
  • Να κατεβάσετε βίντεο από το Youtube με το ενσωματωμένο εργαλείο που διαθέτει ή και να το μετατρέψετε σε ήχο και σε άλλες μορφές ήχου και βίντεο. 
Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε τρίτες διαφημιστικές εφαρμογές. Μπορείτε να τις αποφύγετε ακολουθώντας τα βήματα των screenshots που ακολουθούν:






Έκδοση: 9.4.0
Μέγεθος: 1.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac
Κατασκευαστής: FAE Distribution, Inc
Πηγή: free-audio-editor.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram