WiFi Password Revealer - Δωρεάν πρόγραμμα για να ανακτήσεις WiFi κωδικούς

WiFi Password Revealer - Εμφανίζω κωδικούς WiFi


Είναι πολλές φορές που συνδεόμαστε σε διάφορα WiFi, τα οποία αποθηκεύονται αυτόματα στον υπολογιστή μας, με αποτέλεσμα, μετά από καιρό να μην θυμόμαστε τους κωδικούς. Έχει συμβεί και με μένα άπειρες φορές. Έτσι όταν θα έρθει η στιγμή που θα τους χρειαστούμε, παθαίνουμε μερικά μικρά εγκεφαλικά! Ειδικά αν είσαι και κάποιας ηλικίας! 

Το WiFi Password Revealer είναι ένα δωρεάν μικρό αλλά θαυματουργό προγραμματάκι το οποίο αναλαμβάνει να μας θυμίσει τον ξεχασμένο κωδικό από τα WiFi ρούτερ που έχουμε συνδεθεί. Είναι απλό στη χρήση αφού το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να «τρέξουμε» την εφαρμογή και αυτή αναλαμβάνει να απαριθμήσει όλες τις προηγούμενες συνδέσεις που είχαμε με το WiFi μας (του σπιτιού, από καφετέριες κτλ) και να μας εμφανίσει τους κωδικούς χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις. Στην κυριολεξία δεν κάνουμε απολύτως τίποτα, μόνο ανοίγουμε το πρόγραμμα! 

Διατίθεται για λειτουργικά συστήματα που τρέχουν Windows και μπορεί να παίξει σε όλες τις ενεργές εκδόσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι στην Ελληνική γλώσσα. 

Έκδοση: 1.0.0.13
Μέγεθος: 2.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Nuclear Coffee
Πηγή: snapfiles.com/get/wifipwrevealer.html
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal