Blobby Volley - Παίξτε ένα διαφορετικό αλλα εθιστικό παιχνίδι Βόλεϊ

Δωρεάν παιχνίδι βόλεϊ για τον υπολογιστή


Το Blobby Volley είναι ένα εθιστικό και ιδιόμορφο παιχνίδι βόλεϊ στην άμμο (beach volley), που αντί να παίζουν άνθρωποι, υπάρχουν κάτι σαν μικρά «ζελεδάκια». Είναι αρκετά δύσκολο στον χειρισμό του όσο εύκολο και αν φαίνεται. Θυμάμαι που το έπαιζα στις αρχές του 2000. Από τότε έχει βγει και δεύτερη έκδοση με περισσότερες επιλογές. Μπορείς να παίξεις ενάντια στον υπολογιστή, τον φίλο σου ή ακόμα και να στήσεις ένα LAN game.

Όλα αυτά θα τα δεις και θα τα τροποποιήσεις από τα options πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι. Επίσης, μπορείς να αλλάξεις και το επίπεδο αντιπάλου, όταν δεν είναι κάποιος φίλος αλλά ένα Botακι. Το παιχνίδι είναι portable, δηλαδή δε χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή. Απλά, κατεβάζεις το συμπιεσμένο αρχείο, το αποσυμπιέζεις και πατάς το blobby.exe και ξεκινάει το παιχνίδι. 

 Αξίζει να σημειωθεί  ότι διατίθεται για Windows,Linux και Mac λειτουργικά συστήματα. Στο τέλος του άρθρου, θα μεταβείς στη σελίδα του sourceforge για να κατεβάσεις την έκδοση που θέλεις.  

Εκδόση: 2
Μέγεθος: 2.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστές:  Daniel Skoraszewsky και Silvio Mummert
Πηγή: blobby.sourceforge.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal