RealWorld Paint - Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους


Μεταξύ της απλότητας του κλασικού προγράμματος ζωγραφικής του Microsoft Paint και τη δύναμη του Photoshop βρίσκεται το "RealWorld Paint".

Αυτό το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εικόνα από το μηδέν ή να επεξεργαστείτε μία από τις εικόνες σας σε ένα καλαίσθητο και γνώριμο περιβάλλον για όσους δουλεύουν παρόμοια προγράμματα όπως το πασίγνωστο Photoshop ή το Photofiltre.  Το πρόγραμμα είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και διαθέτει μερικά ισχυρά χαρακτηριστικά που συνήθως δεν θα τα βρείτε σε άλλα δωρεάν προγράμματα.

Θα βρείτε υποστήριξη για στρώματα και μάσκες (Layers και Masks)  -ακριβώς όπως το Photoshop- και λειτουργία ειδικών εφέ και φίλτρων, ρετουσαρίσματος και πολλά άλλα εργαλεία.
Το RealWorld Paint δεν μπορεί να προσφέρει ότι προσφέρουν επαγγελματικές σουίτες, αλλά εφόσον είναι δωρεάν αξίζει της προσοχής σας. Επίσης, να αναφέρουμε ότι διατίθενται πολλά βίντεο tutorials για να δείτε στην πράξη πως εφαρμόζονται ορισμένες τεχνικές. Το πρόγραμμα προσφέρεται και σε portable έκδοση.


υποστηρίζει πολλά αρχεία, μεταξύ τους και αρχεία photoshop (.psd)


Έκδοση: 2013.1 
Μέγεθος: 8.7 ΜΒ 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: RealWorld Graphics 
Πηγή: rw-designer.com 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram