Samsung Kies - Διαχειριστείτε τα κινητά Samsung από τον υπολογιστή σας

Δωρεάν λογισμικό διαχείρισης κινητών Samsung


Το Samsung Kies δεν είναι τίποτα άλλο από ένα δωρεάν και καλοστημένο πρόγραμμα διαχείρισης των features κινητών αλλά και των Smartphones της Samsung μέσω του υπολογιστή. Είναι μία κλασική σουίτα που σου παρέχει συγχρονισμό και επεξεργασία των επαφών σου, επεξεργασία φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο και γενικά ότι αρχείων διαθέτεις.
Επίσης, μπορείς με μία κίνηση να αποθηκεύσεις (να πάρετε backup δηλαδή) όλα τα αρχεία του κινητού σου αλλά και να σε ενημερώσει το πρόγραμμα για την τελευταία έκδοση firmware που υπάρχει και αν χρειάζεσαι αναβάθμιση.

Λειτουργεί με Windows αλλά και με Mac υπολογιστές. Η σύνδεση γίνεται με usb καλώδιο η ακόμα και με WiFi. Περιττό να πούμε ότι διαθέτει και την Ελληνική γλώσσα στο μενού του. 

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung όπου θα δεις δύο (2) διαφορετικές εκδόσεις , την Kies για παλιότερα μοντέλα και την Smart Switch για πιο σύγχρονα.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 42 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Samsung
Πηγή: samsung.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal