Εδώ ψάχνεις...

Samsung Kies - Διαχειριστείτε τα κινητά Samsung από τον υπολογιστή σας

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Δωρεάν λογισμικό διαχείρισης κινητών SamsungΤο Samsung Kies δεν είναι τίποτα άλλο από ένα δωρεάν και καλοστημένο πρόγραμμα διαχείρισης των features κινητών αλλά και των Smartphones της Samsung μέσω του υπολογιστή σας. Είναι μία κλασική σουίτα που σας παρέχει συγχρονισμό και επεξεργασία των επαφών σας, επεξεργασία φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο και γενικά ότι αρχείων διαθέτετε.
Επίσης, μπορείτε με μία κίνηση να αποθηκεύσετε (να πάρετε backup δηλαδή) όλα τα αρχεία του κινητού σας αλλά και να σας ενημερώσει το πρόγραμμα για την τελευταία έκδοση firmware που υπάρχει και αν χρειάζεστε αναβάθμιση.

Λειτουργεί με Windows αλλά και με Mac υπολογιστές. Η σύνδεση γίνεται με usb καλώδιο η ακόμα και με Wifi. Περιττό να πούμε ότι διαθέτει και την Ελληνική γλώσσα.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung όπου θα δείτε 2 διαφορετικές εκδόσεις , την Kies για παλιότερα μοντέλα και την Smart Switch για πιο σύγχρονα.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 42 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Samsung
Πηγή: samsung.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα