e-shop.gr - Κάντε παραγγελίες από το κινητό σας

e-shop.gr: Δωρεάν εφαρμογή για κινητά

To φημισμένο e-shop.gr εδώ και καιρό έχει φτιάξει μια δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές, με την οποία μπορείτε να αποκτήσετε εύκολη και άμεση πρόσβαση στα προϊόντα και υπηρεσίες του δημοφιλούς ηλεκτρονικού καταστήματος από όπου κι αν βρίσκεστε.
Κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα του e-shop όπως θα κάνατε και με το PC σας απλά εδώ βρισκόμαστε σε mobile έκδοση, εύκολη, γρήγορη και φυσικά με όλα τα καλούδια και τις προσφορές που βγάζει το παλαιότερο ελληνικό e-shop. Επίσης μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση στα νέα προϊόντα που αποτελούν μέρος των ημερήσιων και εβδομαδιαίων προσφορών «Eshop Specials» και «Crazy Sundays».


Πολύ βολικό για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση προϊόντων και αγορές εν κινήσει ή μακρυά από υπολογιστή. Αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή στο Google Play Store έχει 4.2/5 αστέρια και έχει κατεβεί πάνω από 100.000 φορές ενώ οι προγραμματιστές προσπαθούν με συχνές αναβαθμίσεις να την κάνουν καλύτερη.

Αν είσαι από υπολογιστή σκάναρε το QR Code:

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Invoke SA
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram