Google Web Designer - Φτιάξτε απίστευτα Animated διαφημιστικά

δωρεάν πρόγραμμα από την Google για να φτιάχνεις δυναμικά banner


Εδώ και αρκετό καιρό η Google δημιούργησε το Google Web Designer, ένα εντελώς δωρεάν λογισμικό για υπολογιστές με Windows, Mac και Linux το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους Web Designers μιας και με αυτό μπορείτε να φτιάξετε καλαίσθητα διαφημιστικά και όχι μόνο banner.

Μέσα από ένα εύχρηστο γραφικό περιβάλλον μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα την δική σας δυναμική διαφήμιση ή κάποιο κινούμενο banner για την ιστοσελίδα σας, στο πασίγνωστο πλέον πρότυπο HTML5 χωρίς να εμπλακείτε με γράψιμο κώδικα, αν και σας παρέχετε η δυνατότητα να επέμβετε εκεί.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για κινούμενα και τρισδιάστατα γραφικά ώστε το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλό. Τελευταία, η Google πρόσθεσε και έτοιμα templates για κάθε περίσταση αν δεν θέλετε να φτιάξετε από την αρχή το σχέδιο.  Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να δείτε τη σειρά από βίντεο-οδηγούς στο κανάλι του Youtube που δημιουργήθηκε ειδικά για την εφαρμογή.



Έκδοση: 5.0.1
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: google.com/webdesigner
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram