Winamp - Ο απόλυτος δωρεάν Multimedia Player σε νέα αναβάθμιση

Winamp - Δωρεάν Multimedia Player


Το απόλυτο δωρεάν πρόγραμμα για να παίζεις απρόσκοπτα μουσική και βίντεο! Λίγοι είναι αυτοί που δε γνωρίζουν το Winamp, αφού με αυτό μεγάλωσαν γενιές και γενιές και η πρώτη του έκδοση κυκλοφόρησε πριν από 26 ολόκληρα χρόνια, την 21 Απριλίου 1997.  

Εκτός από το να του «φορτώνεις» τραγούδια και βίντεο από τον σκληρό σου δίσκο, μπορείς να ακούσεις παγκόσμιο ραδιόφωνο χάρη στο Shoutcast που ενσωματώνει στις υπηρεσίες του. Ελαφρύ, γρήγορο και αρκετά εύχρηστο!

Το Winamp εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχε σταματήσει να «δίνει» αναβαθμίσεις στο κοινό του αλλά μόλις ανακοινώθηκε η συνέχισή του εδώ και κάτι μήνες, και μια ολόφρεσκη έκδοση υπάρχει για να κατεβάσεις δωρεάν. Στο Download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη ιστοσελίδα του Winamp για να κατεβάσεις το πρόγραμμα και να δεις τις νέες προσθήκες με τη νέα έκδοση η οποία είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11.  

σ.σ: Υπάρχει ακόμα μία έκπληξη όσον αφορά το Winamp και είναι το WACUP, ένα project αναβίωσης του WinAmp από την κοινότητα του για το οποίο γράψαμε και άρθρο. 

Έκδοση: 5.9 2
Μέγεθος: 12.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Nullsoft
Πηγή: winamp.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal