Εδώ ψάχνεις...

ExMplayer 5.0 - Ένας δωρεάν Media Player που μόνο καφέ δεν κάνει!

Κυριακή, 24 Απριλίου 2016


O ExMplayer, είναι ένας ολοκληρωμένος και δωρεάν Media Player με πολλά χαρακτηριστικά. Είναι ο μοναδικός player που έχω δει να περιέχει Video thumbnail, δηλαδή τις μικρογραφίες που βγάζει ενώ κινούμε τον κέρσορα επάνω στην μπάρα προόδου. Δείτε το παρακάτω βίντεο αν δεν το καταλάβατε:Το πρόγραμμα έρχεται με ενσωματωμένους 203 audio codecs και 421 video codecs, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να αναπαράγει άμεσα σχεδόν όλα τα formats, υποστηρίζοντας επίσης network streaming και άλλα audio, video formats, όπως dvd (.vob), vcd (.mpg, .dat) και πολλά ακόμα. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για υπότιτλους καθώς και ενσωματωμένο εργαλείο αναζήτησης αυτών.

Επίσης, θα βρείτε ενσωματωμένη λειτουργία  «Video Downloader», δηλαδή μπορείτε να κατεβάζετε βίντεο από το Youtube και άλλες υπηρεσίες που παρέχουν βίντεο. Περιέχει «Audio Extractor», δηλαδή μπορείτε να εξάγετε τα ηχητικά αρχεία από τα βίντεό σας, όπως και λειτουργία «Audio Converter», δηλαδή μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ήχου από ένα φορμάτ στο άλλο.

Και δεν σταματάμε εδώ, πολλές φορές συναντάμε βίντεο με πολύ χαμηλή ένταση ήχου. Και εδώ ο ExMplayer σας δίνει την λύση αφού μπορεί να ενισχύσει την ένταση έως και 5000%!
επίσης και τέλος με όλες αυτές τις λειτουργίες, διαθέτει και λειτουργία «media cutter» ώστε να κόβετε εκεί που θέλετε τα βίντεό σας! Απλά καταπληκτικό!

Εκτός από Windows, διατίθεται και για Linux λειτουργικό συστήμα. Για να το εγκαταστήσετε, δώστε τις παρακάτω εντολές στο τερματικό:

sudo add-apt-repository ppa:exmplayer-dev/exmplayer
sudo apt-get update
sudo apt-get install exmplayer


Έκδοση: 5.0
Μέγεθος: 39.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: exmplayer.sourceforge.net
Πηγή: exmplayer.sourceforge.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα