B1 Archiver - Ασφαλής και δωρεάν συμπίεση αρχείων

Αποσυμπίεση αρχείων

Το B1 Archiver είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να διαχειριζόμαστε συμπιεσμένα αρχεία. Συνεργάζεται με όλους τους γνωστούς τύπους συμπιεσμένων αρχείων, είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και λειτουργεί πολύ γρήγορα ακόμη και με πολλά και μεγάλα αρχεία.

Διαθέτει ισχυρή κρυπτογράφηση για να προστατέψουμε τα δεδομένα μας με τον πανίσχυρο στρατιωτικού τύπου αλγόριθμο κρυπτογράφησης 256 bit AES! Κανείς δεν θα είναι σε θέση να διαβάσει ή να εξάγει τα πρωτότυπα αρχεία χωρίς κωδικό πρόσβασης!

Τέλος, να σημειώσουμε ότι υπάρχει ελληνική μετάφραση του προγράμματος και διατίθεται για Linux, Windows, Mac και Android λειτουργικά συστήματα, ενώ θα βρούμε και μια Portable έκδοση για να μεταφέρουμε παντού την εφαρμογή. 

σ.σ: Ίσως αντιδράσει το Antivirus που διαθέτετε κατά την εγκατάσταση του προγράμματος. Μην ενοχλείστε, είναι λανθασμένη εκτίμηση και μπορείτε να προβείτε κανονικά στην εγκατάσταση του B1 Archiver. Επίσης, κατά την εγκατάσταση, προσέχετε τα κουτάκια που είναι επιλεγμένα. Αν θέλετε, ξετικάρετε την τρίτη επιλογή που σας προτρέπει να στέλνετε στατιστικά της χρήσης του προγράμματος στους δημιουργούς του. Δείτε την εικόνα: 




Έκδοση: 2.6.39
Μέγεθος: 44.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Android
Κατασκευαστής: Catalina Group Ltd.
Πηγή: b1.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram